De mit kezdjek a maradék tésztával? Hozzákevertem még annyi lisztet, hogy kevert tészta állaga legyen, és beleöntöttem egy sütiformába.Megszórtam fahéjas cukorral.Most épp sül, majd megírom milyen lett...Ja és akinek a szívet rajzoltam.Ő sosem fogja megnézni ezt a blogot, úgyhogy fogadd szeretettel Te, aki e sorokat olvasod:)
Négy gimnáziumi barátnő összeköltözött egy szép őszön, s főzni kezdett. Először a létfenntartás céljából, aztán szenvedélyből. (Az olaszok úgy mondanák: dalla passione) Alapanyagaink a spájz rejtekéből kerülnek elő, ehhez tesszük hozzá a magyar hagyományokat hagymán megpirítva, hozzákeverve az olasz befolyásoltságot, megszórva kreativitással. Jóízűen megesszük, hátradőlünk, s ekkor tör fel a szakács sóhaja: il Sospiro del Cuoco
2011. január 11., kedd
Szerelmi bánat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Formaggio!
VálaszTörlésNe legyél szerelmi bánatos!! Folytasd a sütést-főzést! Tetszik a blog! Legközelebb nekem is süss valamit;)
puszik!